Правила доставки и оплаты товара!

Livrare în Chișinău

Condiții de livrare

  • Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare între orele 10:00 – 19:00 sau mai tîrziu după necesitate.
  • Comenzile primite în zilele de odihnă (a doua jumătate a zilei de sîmbătă sau duminica) sunt prelucrate luni.
  • Livrarea pina la 500 lei pe teritoriul or. Chișinău costa 30 lei,mai sus de 500 lei este gratuită. Livrarea în suburbii constituie 50 lei.
  • Curierul vă va contacta cu 60 de minute pînă la livrarea produsului.

Ridicarea produselor de dimensiuni mari la etaj sau livrarea directă la domiciliu

  • Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuiază până la scară sau porțile casei.
  • Ridicarea produselor de dimensiuni mari la etaj sau livrarea directă la domiciliu poate fi făcută la dorința clientului contra plată.
  • Prețul minimal pentru ridicarea unui produs de dimensiuni mari pe scări pînă la etajul 3 (inclusiv) consituie 100 lei.
  • În lipsa ascensorului sau dacă acesta e nefuncțional, atunci se achită 100 lei plus 20 lei pentru fiecare etaj, începând cu etajul patru.
  • Ajutarea curierului de către client la ridicare, micșorează prețul de două ori.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirei produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se permite deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea talonului de garanție D-voastra acceptați că nu aveți reclamații față de produs.

Atenție!În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia. Recomandăm să faceți cunoștință cu instrucțiunea de exploatare înainte de a începe să utilizați produsul comandat.

Modalităţi de plată

În numerar

În acest caz plătiţi pentru cumpărătură la livrare curierului care a furnizat marfa. Calculul se efectuează în lei.

Prin transfer

În cazul în care sunteţi persoană juridică, la efectuarea comenzii pe pagina web, alegeţi printre modalităţile de plată "Prin transfer". Va apărea un formular pentru introducerea rechizitelor companiei dumneavoastră. Aceste date sunt necesare pentru imprimarea facturii fiscale. După efectuarea comenzii veţi primi în mod automat factura la poşta electronică indicată la înregistrare. Livrarea comenzii se efectuează numai după intrarea banilor pe contul de decontare.

În credit

La internet-magazinul nostru practic orice produs poate fi procurat în credit fără a ieşi din casă. Pentru aceasta este suficient să indicaţi modalitatea de plată "în credit". Completaţi cererea de credit în ghişeul apărut şi aşteptaţi răspunsul operatorului companiei de creditare.