Garantie

Stimati cumparatori!

 

Efectuind cumparaturi in magazinul Tehnomag.md, Dumneavoastra aveti toata increderea in faptul ca drepturile Va sint respectate. Magazinul nostru respecta si activeaza in limitele Legii Republicii Moldova Nr. 1453-XII din 25.05.1993 "Privind protectia consumatorilor" si a altor Acte legislative in vigoare la data efectuarii cumparaturii. Orice marfa cumparata in magazinul Tehnomag.md, are garantia producatorului.

 

Toata informatia utila referitoare la garantie, deservire si conditiile de returnare, o gasiti pe pagina de mai jos.

 

Primirea comenzii

 

La momentul primirii comenzii este necesar sa Va convingeti in ceea ca marfa corespunde modelului solicitat, calitatii si complectatiei. In cazul in care au aparut careva suspiciuni referitor la marfa livrata – nu corespunde modelului sau este deteriorata – nu o primiti, refuzati. Dumneavoastra aveti tot dreptul sa nu efectuati tranzactia de vinzare-cumparare, necatind la faptul ca marfa a fost livrata. Va amintim ca comanda efectuata pe site-ul nostrum – reprezinta doar un contract de intentii si sinteti in drept sa-l anulati in orice moment.

Drepturile consumatorului in cazul achizitionarii marfii de calitate necorespunzatoare

In cazul depistarii unor defectiuni in privinta carora consumatorul nu a fost preintimpinat, in perioada termenului de garantie sau a celui de valabilitate, el are dreptul sa ceara:

* inlaturarea gratuita a neajunsurilor sau acoperirea cheltuielilor de inlaturare a acestora de catre consumator;

* inlocuirea gratuita a marfii;

* rezilierea Contractului si compensarea pierderilor suportate;

In cazul depistarii neajunsurilor in functionare, marfa achitionata urmeaza a fi inlocuita imediat, in cazul in care se demonstreaza ca defectiunile n-au aparut din vina consumatorului, iar in caz ca este necesara verificarea calitatii – in decurs de 14 zile din ziua prezentarii reclamatiei. Daca verificarea calitatii marfii depaseste termenul stabilit, inlocuirea va avea loc doar printr-o intelegere a partilor in acest sens.

 

In cazul in care stocul este epuizat, cererea Consumatorului privind inlocuirea marfii trebuie satisfacuta intr-un termen de pina la doua luni din data prezentarii reclamatiei. Inlaturarea gratuita a neajunsurilor, aparute nu din vina consumatorului, se realizeaza in termen de 14 zile din data prezentarii reclamatiei. Toate cheltuielile legate de restabilirea, inlocuirea marfii sau inlaturarea neajunsurilor pe durata termenului de garantie sau a termenului de valabilitate, transportarea, montarea-demontarea si ambalarea marfii sint suportate de catre vinzator.

 

Serviciul de garantie

 

Magazinul nostru este reprezentant oficial al producatorilor de tehnica de calcul si accesorii pentru birou. Toata tehnica realizata in magazinul nostru este certificata, dispune de taloane de garantie ale producatorului valabile pe intreg teritoriul tarii. Deservirea tehnica se efectueaza in centrele autorizate ale producatoriulor. La momentul vinzarii marfii se prezinta toata documentatia necesara pentru deservirea tehnica.

 

Mai jos se indica termenii de garantie pentru diferite tipuri de tehnica. Termenii difera in dependenta de marca si producator, mai exact ii puteti afla in talonul de garantie sau pe site-ul producatorului. Pentru consumabile garantia nu se aplica. Defectiunile din fabrica se inlocuiesc in baza deciziei service-centrului autorizat.